Люди, хто шарить у постільній білизні? Побачив класний сайт 

Fast Ball Talk is the premier MLB forum for fans to discuss everything baseball. From Major League teams to farm system prospects, dive into team news, player analysis, game strategies, fantasy advice, and more. Join our community for year-round baseball

New York Yankees Forum – The Yankees’ forum for team insights, player performances, and fan predictions.

Moderators: admin, admin, admin, admin, admin, admin, admin, admin

Здоровенькі були! Думаю поділитися цікавим сайтом, можливо кому треба. Останні місяці почав помічати, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а вранці почуваюся, як вичавлений лимон. Списував на роботу, на атмосферний тиск, а кохана видала: "Треба оновити білизну на нормальну, а не оте страхіття із базару". І отут я заліз в гугл.

Зізнаюсь, думав, що вибір постільної білизни - це просто "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла історія. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... А я в таких назвах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце джерело знань! Я провів десь годину. Там прямо як в довіднику: по поличках розкладені всі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки циклів прання витримує матеріал. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин насправді охолоджує, тому що в цієї тканини плетіння ниток особливе.
- Там розписано, як доглядати, щоб малюнок не зліз після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

Коротше кажучи вирішили замовити на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все добре — сплю як убитий, тканина приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, дуже рекомендую почитати статейку на тому сайті. Справді економить і час, і гроші на вибір та рятує від покупки кота в мішку. Всім гарного сну!

Здоровенькі були! Думаю поділитися цікавим сайтом,[…]

https://www.facebook.com/Veluna.GLP.Booster.Bewert[…]

aud home

Planning an ADU gets easier once you treat it like[…]

Home additions

The best bathroom upgrades prioritize function fir[…]